Acasa Eveniment Mesaje obscene pe gardul Ambasadei Ungariei

Mesaje obscene pe gardul Ambasadei Ungariei

scris de D.S.S.
15 afisari

Mesaje iredentiste pe gardul  Ambasada Ungariei

Mai multe mesaje obscene şi iredentiste au fost scrise cu vopsea pe gardul Ambasadei Ungariei la Bucureşti. Acestea fac trimiteri către ţara vecină, către ambasadorul ungar la Bucureşti, precum şi către graniţele vechi ale României. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.
Mesajele au fost scrise cu vopsea atât pe gardurile exterioare, cât şi pe zidurile interioare ale ambasadei. Potrivit ambasadorului Ungariei în România, Füzes Oszkár, printre mesajele scrise se numără „M***e Ungaria”. Totodată, au fost desenate şi câteva zvastici.
Ambasadorul ungar susţine că este vorba despre un caz izolat şi că nu vede niciun fel de conflict între România şi Ungaria.
La ora transmiterii acestei ştiri, angajaţi instituţiei încercau să şteargă cuvintele obscene apărute peste noapte.
Poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului au decis să deschidă o anchetă în acest caz. Deocamdată nu se cunosc amănunte despre autorii acestor mesaje.
Incidentul vine la câteva zile după ce în presa germană a fost preluată o declaraţie a ministrul ungar de Interne, din care reieşea că România şi Bulgaria nu vor intra la termen în Spaţiul Schengen. Oficialii din Ungaria, ţară care deţine în prezent preşedinţia UE, au respins presupusele afirmaţii. Ulterior, însă, în presa internaţională au apărut mai multe declaraţii ale unor diplomaţi europeni, conform cărora cele două ţări nu pot adera încă la Schengen din cauza corupţiei care există la graniţe.

7 comentarii

alx 10-01-2011 - 14:13

Da, de parca e Ungaria de vina ca nu intram noi in Schengen. Nu domnilor, daca pot sa va spun asa, aprigi mazgalitori de garduri, nu este Ungaria de vina (ba mai mult, ungurii chiar ne vor in Schengen) ci noi. Nu eu, nici cel care mi-a vandut un ziar azi, nici cei cu care am mers azi in metrou – luati individual, ci noi toti la un loc suntem de vina. Unii in mod direct (i.e. mafiotii si politicienii) unii indirect (i.e. oamenii cinstiti dar lasi ori prosti).

rio 10-01-2011 - 14:13

„Clădirea era dotată cu camere de filmat, însă nu funcţionau.”

Si oare de unde stiau „extremistii” ca acele camere nu functionau ?! Faina coincidenta

Andrei 10-01-2011 - 14:16

Mare branza… cand au mazgalit zidurile catedralei ortodoxe din Miercurea Ciuc cu „moarte romanilor” nu am vazut niciun articol in presa centrala, doar in ziarul romanesc local, InformatiaHarghitei.

Remus 10-01-2011 - 14:17

Extremiştii romani sunt prea inteligenţi pentru asemenea acte. Sunt tot şogori de-ai lor, să mai aţâţe puţin spiritele, de la chimionul secuiesc li se trage.

MOSHE DAYAN 10-01-2011 - 14:18

poate sa spuna ministru X a oricarui stat ce vrea dumnealui…orice…adevarat sau stramb….discriminatoriu, josnic …orice….asta nu inseamna ca a doua zi cete de palmasi sa scrie tot felul de idiotienii pe peretii/gardurile ambasadei statului respectiv!! poate in Congo….poate in Afganistan….poate-n Turcia sau in Albania….dar „noi romanii” trebuie….SUNTEM OBLIGATI UNEI ANUMITE CONDUITE DE RESPECT SI CIVILIZATIE EUROPENE….acolo unde CREDEM (si pe buna dreptate!!) ca ne este locul!!

gheorghe doja 10-01-2011 - 14:18

jhidane, iar tu? ‘rai al draq de molusca… In europa lumea protesteaza cu adevarat. Doar romanu, care o duce cel mai bine, e cinstit, civilizat. Se mai trezeste cate un „palmash” care face lucruri injositoare. Sa va fie rushine! Nu va meritati locul!

iliuţă mirel 10-01-2011 - 15:44

„Mare branza… cand au mazgalit zidurile catedralei ortodoxe din Miercurea Ciuc cu “moarte romanilor” nu am vazut niciun articol in presa centrala, doar in ziarul romanesc local, InformatiaHarghitei.”
Bravo, dle! Corect! A scrie „moarte romanilor!” este „corect politic” in Romania. Cum de n-aţi sesizat că acest „adevăr” debutează încă în anul 1989 şi organele aşa zisului stat român şi ziariştii se conformează acestuia. Grija lor este cum pot slugări mai cu zel şi abnegaţie (vorba maestrului) Ungaria şi „celelalnte” minorităţi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult