Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mihai Mugurel Toader, candidatul PSD la primăria Sectorului 2, mită electorală (video)

Mihai Mugurel Toader, candidatul PSD la primăria Sectorului 2, mită electorală (video)

scris de C.S.
37 afisari

Se pare că, Mihai Mugurel Toader, candidatul PSD la primăria Sectorului 2, se folosește abuziv de funcția de primar interimar pe care o deține după arestarea lui Neculai Onțanu.

mihai toaderÎn cursul zilei de luni, la sediul PNL au fost primite de la cetăṭenii din sector dovezi care arată că duminică, 15 mai, au fost oferite pungi cu jucării și dulciuri în cadrul unei festivități de premiere pentru copiii din sector care au participat la cursurile oferite de Complexul pentru Activităṭi Recreative ṣi Educaṭie “Sfȃntul Pantelimon”. Festivitatea a fost organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 2.

În mod ilegal, conform legii electorale, la intrarea ȋn sală au fost răspȃndite pliante electorale de promovare a primarului interimar, Mihai Mugurel Toader. Discursurile celor de la centru ṣi de la DGASPC au fost unele de promovare a candidatului PSD.

După cum se poate observa, pe unul din filmuleṭele ataṣate se aude clar cum un cetăṭean spune “Sărut’mȃna, îl votăm!”, după ce ȋṣi ia punga pentru copil sau nepot și se îndepărtează. Pungile împărțite la fața locului au fost inscripționate cu mesajul “Bucuresti. Primăria Sectorului 2”.

Dan Cristian Popescu va formula o plȃngere penală ȋmpotriva lui Mihai Mugur Toader pentru ȋncălcarea legii electorale ṣi speră ca autorităṭile competente să ia cȃt mai repede măsuri ȋn această situaṭie extrem de gravă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult