Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ministru francez: Delicvenţa românească, o realitate

Ministru francez: Delicvenţa românească, o realitate

scris de M.A.
0 afisari

Ministrul francez de interne, Claude Guéant, a declarat luni că ‘delicvenţa românească este o realitate’ şi ‘trebuie s-o combatem’, informează cotidianul Le Point.

Claude Gueant (news.fr.msn.com)

Claude Gueant (foto: news.fr.msn.com)

Delicvenţa românească, îndeosebi prezentă la Paris şi Marsilia, este o realitate pe care trebuie s-o combatem’, a spus Guéant. ‘Prezenţa românilor delincvenţi în ţara noastră este un lucru îngrijorător’, a adăugat oficialul francez, transmite Agerpres.

Guéant, care a refuzat să precizeze câte dintre delictele din Franţa sunt comise de cetăţeni străini, a dat totuşi asigurări că ‘2% din delincvenţa din Franţa este opera românilor şi că aproape jumătate dintre delincvenţii români sunt minori’.

1 comentariu

DiogeneDracon 29-08-2011 - 22:11

In limba germana tiganii sint numiti „zigeuner” nu stiu cum se numesc in fanceza. Prin denaturare „dom” s-a transformat in „rom” cu „r” accentuat, apoi din „rom” s-a trasformat in „roma” apoi in „romani” si in „romanies” . S-a ajuns astfel incat tiganii sa aibe numele identic cu al romanilor in limba engleza. Romani cu romani si romanies cu romanians ( doar ca in engleza nu exista diacritice iar la o un simpla cautare pe google a cuvantului romani se vor afisa linkuri cu tigani) Practic denumirile au devenit aproape identice. Confuzia este generala, inclusiv la nivelele academice ale intelectualitatii din tarile afectate de valul de imigratie si/sau infractionalitate tiganeasca. Cine ce sa mai inteleaga? Mai ales ca in afara granitelor tiganii nu se autoidentifica niciodata drept tigani, ci romani.

http://www.youtube.com/watch?v=JfblFIsxxzA
http://www.youtube.com/watch?v=E8SQWJgkXR0
http://www.youtube.com/watch?v=mxP6z9sdNls

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult