Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vasile Blaga nimereste la WC-ul barbatilor dupa chipul Ceausestilor

Vasile Blaga nimereste la WC-ul barbatilor dupa chipul Ceausestilor

scris de Ziua Veche
9 afisari

Nostalgie comunista: Closetele ministeriale de la Interne, de langa cabinetul ministrului PD-L Vasile Blaga, sunt strajuite de chipurile lui Elena si Nicolae Ceausescu.@ Profilurile celor doi dictatori fac selectia intrarii la toaletele personalul de elita de la Interne, situat la etajul I, langa cabinetul ministrului.

 

 

El – Nicolae, reprezinta semnul distinctiv pentru “WC barbati”, iar ea – Leana, pentru “WC femei”.@ Placutele cu chipurile celor doi dictatori sunt o demonstratie vie a culmilor la care a putut sa ajunga cultul personalitatii la romani in epoca comunista.

@ Ca sa fim corecti, cele doua placute nu au fost aduse de acasa de ministrul Vasile Blaga. Ele sunt niste relicve mostenite din 1989 si care, fiind deosebit de discrete, au scapat furiei revolutionarilor care au invadat fosta cladire a CC a PCR in decembrie 1989 si au distrus toate birourile, lozincile, tablourile, picturile si statuie fostilor lideri comunisti.

@ Daca revolutionarii le-ar fi zarit, le-ar fi distrus fara indoiala. Dar au scapat neobservate si, probabil, daca ar fi vandute azi la licitatie, s-ar obtine un pret bun pe ele.

@ Sau e posibil sa fie parte a Patrimoniului National. Ministerul Culturii ce zice?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult