Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Mircea Lucescu, accident grav. Este la spital

UPDATE Mircea Lucescu, accident grav. Este la spital

scris de Șt. C
5 afisari

UPDATE 15,15. Antrenorul Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar din Capitală. Managerul unităţii, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, a declarat că este vorba de o contuzie toracică, pacientul este conştient şi cooperant şi în acest moment este supus mai multor investigaţii. Potrivit lui Cârstoiu, nu se pune problema ameninţării vieţii pacientului.

––––––––

Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk) a fost implicat într-un accident rutier grav pe bulevardul Vasile Milea, care a necesitat intervenţia unităţii de descarcerare, cele două persoane din maşină fiind transportate în stare de conştienţă la Spitalul Universitar Bucureşti.

Mircea_Lucescu_accident

Mircea Luceascu, accident grav. Este la spital

Maşina lui Mircea Lucescu, care se pare că se afla la volan, a intrat în coliziune cu un tramvai. Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU, a precizat că dintre cele două persoane aflate în maşină, una a avut nevoie de descarcerare, iar cea de-a doua a primit doar prim ajutor. Mircea Lucescu, conform unor prime informaţii, a suferit o contuzie toracică, dar era conştient când a fost transportat la spital.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult