Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Miron Cozma: Dacă eram eu în stradă cu 40.000 de oameni, vă scăpam şi de Băsescu şi de Boc

Miron Cozma: Dacă eram eu în stradă cu 40.000 de oameni, vă scăpam şi de Băsescu şi de Boc

scris de Ziua Veche
1 afisari

.„Nu mai este nimeni în stare să atace Guvernul. Păi, dacă eram eu în stradă cu 40.000 de oameni, vă scăpam şi de Băsescu şi de Boc. Ce-i aia, să ieşi în stradă şi să joci tontoroiu? Noi i-am ales, vorbesc aici în numele poporului meu şi nu al meu, personal, şi tot noi aveam dreptul să-i schimbăm, să luăm măsuri. Ei fură cu legea în faţă, iar un amărât care ia doi castraveţi ajunge la puşcărie. Păi, pe vremea mea, aveau tupeul să ridice tonul la mine Petre Roman, Văcăroiu sau Băsescu? Berceanu fugea de întâlnirile cu mine. Le era frică, iar acum au ajuns buricul pământului. Cât despre Boc, ce să spun, e doar o mascută, un subpolitician”, a declarat Miron Cozma pentru Realitatea.net.


Cozma nu a uitat nici de mai vechile răfuieli cu Ion Iliescu, negând că a fost vreodată apropiat de fostul lider al PSD. „O singură dată m-a invitat Ion Iliescu la o Zi Naţională. A încercat să mă cumpere cu posturi în anii 90. Voia să înfiinţeze o Gardă Naţională, un fel de Gardă Pretoriană, gen Arkan, unde să mă pună şef peste armata lui personală”, a mai spus Cozma pentru Realitatea.net. 

 

„De 20 de ani, tot nomenclaturiştii ne conduc, de asta e România în dezastru. Laszlo Tokes a furat revoluţia de la Timişoara, iar Ion Iliescu a furat-o pe cea de la Bucureşti. Eu sunt rocker, nu am agreat niciodată foştii nomenclaturişti, nu vreau să fiu făcut erou de comunişti. Am de gând să fiu singurul preşedinte-rocker al României, sunt singurul care s-a sacrificat pentru ţara asta”, a mai declarat Cozma.

0 comentariu

sorge 27-05-2010 - 18:41

Caci pe acolo au intrat rusii acum 65 de ani .
Credeti ca ei au uitat ,sau isi inchipuie ca rusii si au schimbat naravul ?
Parca rusii nu au facut un pact si cu nemtii ,care deja aveau planul Barbarossa pe birou ?
In real ,nu exista garantii .

caramache 28-05-2010 - 02:54

Din nenorocire, pina la Poarta Brandenburg intii este Vistula…
Aceasta ar putea fi a patra impartire, de data asta, ca si precedenta, numai intre doi comeseni.
Damian are rezon !
P.S.
Viitorul Romaniei este prezentul Partid national socialist liberal democrat comunist al tutulor romanilor impartiali.

M_D_L 28-05-2010 - 05:33

Mai poti ? Te doboara stresul asta, cu sefii de la CIA si cu derbedeii de pe forumuri.

sofocle 28-05-2010 - 06:57

tot mai scrii? nu te mai plangi de somaj? iti vin bani? poate de la anericani sau tot de la Vantu? ca doar i-a facut cea mai tare campanie lui Base, iar Base e baiat bun, cel putin asa il vezi dumneata, tovarase! cat despre analiza de sus, americanii nu ne zic nimic nou. PS. de ce nu dispar di Irak? cotropitorii isi vad de treaba si-i doare-n adidasi de Europa.

Hantzy 28-05-2010 - 07:41

e drept ca mai intai e Vistula! Dar depanda den ce derectie vii …
pentru ca ultima imparteala fu intre cei doi, care de fapt fura trei: Roosevelt, Stalin, Churchill si, pe post de mobila imobila, De Gaule. Rezonul damianului se limiteaza doar la pozitia Germanikai si la „garantiile” Romanikai. In rest ce-i ulei, iese ca uleiul, mai devreme sau mai tarziu, la suprafata!

caramache 28-05-2010 - 19:32

Medelica coada de purcica, io cu fomeilii stau tot deasupra, asta daca esti curiosa sa stii. Cit despre tine nu am nici-un dubiu ca chiar numele tau zice: Madular D’ala Labelar.

caramache 28-05-2010 - 19:43

Pai daca se vine cu lumina de la Rasarit si cu intunericul din Apus, ambilii se poate intilni pe malurilii Vistulei! Ce-i asa mare skofala sa pricipeshti cum vine chestia pe harta?
Acuma cu imparteala, s’avem pardon ca trebuie sa te mai shkoleshti de atita de perspicac ce esti.
Pai kum de uitashi ca ultima imparteala de skoase Leshia de pe mapamondul hartzii fu intre Adolf Stalin si Iosif Hitler, sau vitavercea.
Klantzy, marsch inapoi la Kindergarden sa inveti in Spielhosen cum fu istoria cu Joachim si Veaceslav si buna lor intelejere care si astazi inca mai sta in pishere.
Sieg heil na pobedu.

escu. 29-05-2010 - 13:45

PTIUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fabian 29-05-2010 - 21:18

balele tale dupa povestile astea lu’ Damian cu ruskii si nemtii se vad de la o posta (spor la lins…)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult