Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Miron Mitrea a accidentat o femeie

Miron Mitrea a accidentat o femeie

scris de C.F.V.
5 afisari

Miron Mitrea, senator PSD, a fost avut, marţi, un accident rutier în Bucureşti pe bulevardul Ion Mihalache.

Miron Mitrea a accidentat o femeie

O femeiea rănită. Starea femeii nu este gravă. Miron Mitrea a fost testat de poliţişti pentru a se stabilit dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost zero.

Femeia ar fi alunecat şi s-ar fi sprijinit de autoturismul condus de Miron Mitrea, spun sursele de la faţa locului. Având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea, cercetările în acest caz vor fi preluate de procurorii Parchetul General. Mitrea va da declarații despre accident în fața procurorilor, în zilele următoare.

4 comentarii

Mache 07-02-2012 - 18:33

Jos Basescu! Huuuooooo!

In mod cert ca opresiunea basinista a platit-o gras pe tradatoarea aia de neam si tara sa se arunce sub rotile lui Mitrea! Huuuooooo! Jos Basescu!!!!

Cam asta ar trebui sa fie discursul patriot. N-asa? 😉

un roman verde 07-02-2012 - 20:23

Auzi Mache, bate destul vantu’ p-afara, mai faci si tu curent? Hai fugi si ia-ti tainul de la securistul sef!

Mache 07-02-2012 - 22:09

Ce inseamna „roman verde”?! Inseamna cumva „romanu’ mucegait”? 😉 Daca-i asa ai macar minimul bun simt sa te intitulezi „putredu’ sau asa ceva, dar renunta la a-ti asuma nationalitatea romana..

kapa 07-02-2012 - 18:48

mai ascultcate un lidersindicalale precum kir im sencare s-a imbogatitin cat saracimea s-a inselat amarnic,mai e belitu ala grasut prietenul lui crivat sa nu zic vintu,care o intoarce dupa cum primeste euro,eu cu puhavu asta nu am ce discuta

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult