Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Moartea lui Dan Condrea, pusă în cui

Moartea lui Dan Condrea, pusă în cui

scris de C.F.V.
17 afisari

Procurorii Parchetului General au stabilit că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a sinucis și au dispus clasarea dosarului privind decesul acestuia.

dan condrea ort accidentAnunțul a fost făcut miercuri de Cornelia Adriana Șandru, consilier personal al procurorului general al României.

„Date fiind concluziile raportului de expertiză tehnică, coroborate cu celelalte probe administrate în cauză, rezultă că autoturismul, fără a avea defecțiuni la sistemul de frânare ori direcție, având o viteză de peste 100 km/h și fără a i se acționa sistemul de frânare, a intrat în coliziune cu obstacolul ca urmare a acțiunii conducătorului auto, care a schimbat direcția de deplasare rectilinie înspre marginea carosabilului, deși o atare manevră era evidentă că determină o stare de pericol grav și iminent, decesul reprezentând consecința unui act suicidal„, a declarat Cornelia Adriana Șandru.

La autopsie nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel anterior menţionat”, a declarat Cornelia Şandru, consilier personal al Procurorului General al României.

De asemenea, procurorii au anunţat că expertiza realizată în dosar arată lipsa urmelor de frânare sau de evitare a copacului iar accidentul s-a produs în condiţii de vizibilitate bună, carosabilul fiind uscat, fără denivelări sau obstacole de direcţia de deplasare, concluzia anchetatorilor fiind că decesul lui Dan Condrea este consecinţa unui act de sinucidere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult