Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mocănița de la Moldovița, implicată într-un accident violent cu un autoturism

Mocănița de la Moldovița, implicată într-un accident violent cu un autoturism

scris de Z.V.
271 Afisari

Una din locomotivele mocăniței de la Moldovița a fost implicată într-un accident halucinant duminică, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla pe traseu, la aproximativ 1 kilometru de gara Moldovița.

Un șofer ieșit din curtea unei case a ieșit în fața locomotivei. Mașina a fost puternic lovită în partea dreaptă și aruncată pe gardul de lângă linie.

Impactul a fost atât de puternic încât locomotiva a sărit de pe șine și există riscul de a se răsturna când vor fi detașate vagoanele.

Șeful de tren spune că deși mașina este cu numere de Botoșani bărbatul de la volan nu este turist și cunoaște bine zona.

Din fericire, șoferul autoturismului nu este rănit. Acesta le-a spus celor de la Mocănița că s-a asigurat din stânga sa însă nu a mai apucat să se asigure și din dreapta.

În cele două vagoane ale mocăniței se aflau în jur de 30 de călători care nu au fost răniți.

Cursa a fost suspendată.

”Încercăm să punem locomotiva pe șine. Oricum are avarii serioase, nu vom mai putea circula cu ea”, a mai transmis șeful de tren.

1 comentariu

Maika Lazar 18-12-2023 - 13:14

Nu a apucat sa se asigure si din dreapta, mocanita aparand fulgerator cu viteza peste limita legala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult