Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mormântul patronului Aldis a luat foc

Mormântul patronului Aldis a luat foc

scris de D.P.
5 afisari

Mormântul lui George Nagi din Cimitirul „Sfântul Gheorghe” din municipiul Călăraşi a luat foc, duminică, fiind distruse total crucea, un tablou cu cu fotografia omului de afaceri şi coroanele de flori şi parţial placa din marmură, incendiul fiind stins de pompieri.

Localnicii care au trecut prin cimitir duminică dimineaţă spun că la un moment dat la mormântul fostului patron al Aldis au apărut doi tineri, un băiat şi o fată, care însă nu ar fi aprins niciun foc, după care au văzut că s-a declanşat un incendiu.

„Am ajuns imediat la faţa locului. Incendiul a fot rapid localizat şi lichidat, iar primele cercetări arată că focul a izbucnit de la lumânările aprinse în preajma mormântului.” a declarat plt. maj. Mirel Roman de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, transmite corespondentul Mediafax.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, în 7 august, iar soţia sa, Alina (54 de ani), a fost rănită grav în urma unui accident nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

Vezi povestea sotiei lui George Naghi despre cum a murit patronul Aldis

1 comentariu

BULA 29-08-2011 - 12:23

A luat foc de la un scurtcircuit la bateria cu litiu, de la instalatia de aer conditionat din cosciug, cea mai macabra si inutila inventie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult