Moroieni. Percheziţie la casa omului omorât de urs | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE. Moroieni. Percheziţie la casa omului omorât de urs

UPDATE. Moroieni. Percheziţie la casa omului omorât de urs

scris de C.P.
0 afisari

UPDATE 10,07. Mai multe trofee de cerb şi obiecte ce puteau fi folosite la braconaj au fost găsite, duminică dimineaţa, la percheziţia efectuată la casa braconierului din Moroieni omorât de un urs, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Florescu.

————————-

UPDATE 09,51.Un localnic din satul dâmboviţean Glod, comuna Moroieni, a sunat, în noaptea de sâmbătă spre duminică la 112 după ce un porc din gospodărie i-a fost omorât, cel mai probabil de un urs.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Lucian Chirică, a declarat că este posibil ca ursul să fi intrat în gospodărie spre dimineaţă şi să fi omorât porcul de 30-40 de kg. Vânătorii continuă căutările pentru prinderea acestui urs, dar şi a celui care a ucis, miercuri, un bărbat de 64 de ani din Moroieni. Nu se ştie dacă este vorba despre acelaşi animal.

———————

Poliţiştii efectuează, duminică dimineaţă, o percheziţie la casa braconierului din Moroieni omorât în această săptămână de un urs, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Moroieni. Percheziţie la casa omului omorât de urs

Oamenii legii caută trofee de animale şi arme de vânătoare. Doi bărbaţi care sunt suspectaţi că l-au ajutat pe bărbatul din Moroienibraconeze sunt cercetaţi în stare de libertate. La faţa locului unde a avut loc, miercuri, incidentul au fost găsite mai multe obiecte despre care poliţiştii spun că pot fi folosite la braconaj, transmite Agerpres.
Prefectul de Dâmboviţa, Dragoş Emilian Rusu, a anunţat, sâmbătă, că au fost reluate căutările, în zona comunelor dâmboviţene Moroieni şi Pietroşiţa, pentru prinderea ursului care a atacat şi omorât în acestă săptămână un bărbat de 63 de ani din Moroieni.
Vineri căutările au fost întrerupte din cauza ploii care a făcut dificil accesul în pădure în zona Moroieni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult