Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mort în avion, pe ruta Frankfurt – Bucureşti

Mort în avion, pe ruta Frankfurt – Bucureşti

scris de D.S.S.
4 afisari

Un cetăţean american în vârstă de 88 de ani a murit duminică, în timpul zborului, la bordul unui avion al companiei Lufthansa, care se deplasa pe ruta Frankfrut – Bucureşti.

Mort în avion, pe ruta Frankfurt - Bucureşti

Mort în avion, pe ruta Frankfurt - Bucureşti

Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator cu puţin timp înainte de aterizare, iar un echipaj medical care s-a urcat în avion la sosirea aeronavei pe aeroportul Henri Coanadă a încercat să-l resusciteze, fără succes.

În timpul zborului DLH 1418 efectuat de compania aeriană Lufthansa pe ruta Frankfurt – Bucureşti, un pasager american în vârstă de 88 de ani a suferit un stop cardio-respirator, cu puţin timp înainte de aterizare. La sosirea pe aeroportul Henri Coandă, la ora 13.35, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical care, deşi a depus eforturi de resuscitare timp de peste 45 de minute, a fost nevoit să constate decesul„, au precizat reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Traficul aerian de pe aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat, iar cursa retur cu destinaţia Frankfurt a decolat cu întârziere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult