Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Morti si raniti intr-un accident pe DN 2

Morti si raniti intr-un accident pe DN 2

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Doua persoane au murit si alte 14, printre care si un copil, au fost ranite in urma unui accident petrecut miercuri dimineata, pe DN 2, in localitatatea buzoiana Oreavu, dupa ce soferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un microbuz, transmite Mediafax.


In urma cercetarilor, s-a stabilit ca evenimentul a fost provocat de un barbat in varsta de 56 de ani, din judetul Neamt, care se afla la volanul unei autoutilitare pline cu saci cu grau si care circula dinspre Buzau spre Ramnicu Sarat. In localitatea buzoiana Oreavu, barbatul ar fi adormit la volan, moment in care duba a a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz condus de un barbat de 33 de ani care efectua curse regulate de persoane si care se indrepta dinspre Bacau spre Bucuresti.

In urma impactului dintre cele doua masini, au murit soferul autoutilitarei si o femeie de 60 de ani aflata in microbuzul de transport persoane. Alte 14 persoane au fost ranite in urma impactului, fiind vorba despre doi pasageri din autoutilitara si 12 din microbuz. Cei doi raniti din autoutilitara sunt un copil in varsta de sase ani si un barbat de 37 de ani, cu acelasi nume de familie, cel mai probabil fiind vorba despre tata si fiu. Circulatia in zona producerii accidentului se desfasoara normal.

0 comentariu

Sophie 25-05-2010 - 14:53

Ceea ce doamna Macovei evita cu buna stiinta sa spuna este ca tocmai ea este beneficiara acestor practici.
In momentul in care a admis sa candideze pe lista PDL pentru Parlamentul European, prin simpla acceptare de a se afla pe acea lista, a fost de acord cu spagile electorale pe care diversi activisti de partid le-au impartit in toata tara. Chestiune care presupune niste costuri, care acum trebuie acoperite. A fost directa beneficiara a acestor practici, cu buna stiinta (sper ca nu are naivitatea de a-si imagina ca ea a fost votata din netarmurita dragoste sau ca daca nu a impartit pui congelati si galeti cu mana ei vinovatia este mai mica).
Asa ca, acest punct de vedere, exprimat acum cu patos, mi se pare cel putin dezgustator.
Daca ar fi candidat ca independent si ar fi suportat campania electorala din proprii bani si ar fi si castigat mandatul respectiv, atunci ar fi putut iesi public cu asemenea discurs. Situatia stand altfel, cred ca trebuie sa aiba macar bunul simt sa taca. Macar pentru igiena discursului public.

jan dinu 25-05-2010 - 17:59

Altfel ramii mioapa shi n-ai s-a distingi
nici pe „pipaite ” realitatile din
cauza malformatiei tale …partinice !
JD

george nemteanu 25-05-2010 - 22:50

Individa asta umflata de o anumita propaganda cu pompa , ca fiind un model de profesionist, este de fapt o precupeata modesta care vorbeste inraurita mereu de povetele venite dinspre Cotroceni. Este tot mai ridicola, pe masura ce interventiile sale publice se inmultesc.

M_D_L 26-05-2010 - 08:11

Ea cand zice „fura toti”, vrea sa spuna ca „au fost”. De aici vine neintelegerea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult