Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Nastase si porumbeii calatori

Nastase si porumbeii calatori

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Adrian Nastase, presedintele consiliului national al PSD a declarat vineri ca nu apara in nici un fel ceea ce apare in stenograme, dar nu este de acord cu inregistrarile private facute de institutiile supuse lui Basescu asupra senatorului Catalin Voicu.

“Actiunea aceasta de ascultare tot mai serioasa din partea institutiilor supuse lui Basescu ii va determina pe romani sa foloseasca porumbei calatori pentru a fi siguri ca mesajele lor vor ramane personale”, a declarat Nastase.

0 comentariu

Vlad 16-05-2010 - 14:39

Mananci si te dai dea dura !! Foarte buna ,am mancat asa ceva cand am fost la peste ! excelent ,merita !!!

gogu 16-05-2010 - 15:13

mai bun e borsul de peste sau cirjanca fripta pe jar

Rasputin 16-05-2010 - 18:15

– Scordolea este un sos picant ale carui ingrediente principale sunt nucile pisate şi usturoiul. Nu intru in amănuntele reţetei.
– Acest sos însoţeşte diverse alte preparate din peşte, raci sau altă carne…
– Preparatul nu este de origine ucraineană.
– Dacă vei avea curiozitatea şi răbdarea să cercetezi vechile cărţi de bucate româneşti, tipărite înainte de 1940 (eu am una din 1870 prima ediţie fiind la 1841!), vei afla că scordolea este un preparat cunoscut şi atunci pe la vechile hanuri ot Bucuresci…

codex 17-05-2010 - 00:00

Va rugam sa promovati site-ul nostru. Detalii aici: http://codexalimentarius.info/?page_id=263

Rasputin 17-05-2010 - 04:53

Posibil să aveţi dreptate.
Dar cum nu daţi nici-o posibilitate de a intra în legatură cu saitul vostru, din punctul meu de vedere sunteţi puţin credibili.
Funcţionaţi ca o organizaţie secretă.

Emilia Nicolaescu 17-05-2010 - 14:47

nimeni nu poate decreta ca o mincare e mai buna decit alta…fiecare judeca din punctul sau de vedere…mesajul era ca trebuie sa le incercam pe toate si abia apoi sa ne facem o lista de preferinte…asa e, „scordolea” inseamna „usturoi”, din greceste, deci e normal sa se gaseasca in bucataria romaneasca de foarte multa vreme… acum insa prin scordolea, mai ales in zonele unde se mai face, nimeni nu se mai gindeste la amestecul originar grecesc de nuci pisate si usturoi…acum, asa cum spuneam, prin scordolea, se intelege exact mincarea pe care v-am descris-o …nu insist ca e cea mai buna mincare pe care am gustat-o…dar insist ca trebuie incercata in varianta de mai sus, asta-i clar!
PS: mai am o reteta de kasik borek! Ce ziceti?

Viorica Ianc 17-05-2010 - 16:19

stiu ca scordolea este cu nuca si usturoi
pentru peste !

Si mai cautati altceva nu numai pestele din
Delta ! Si coronitele ucrainencelor ma duc cu
gandul la frumoasa aia Iulia de la Kiev cu
coada ei coroana. Ultima vreme numai in pierde-
re !
Gastronomia – numai din Delta de la ucraineni,
nimic di toata Romania ?

Rasputin 17-05-2010 - 18:18

…doar o necunoaştere a bucătăriei româneşti.
Nu am făcut o listă de preferinţe.
Faptul ca cei din deltă au deturnat o denumire, nu este pentru prima dată…

P.S. Puteţi consulta şi scrierile despre gastronomie ale lui Mihail Kogălniceanu sau ale lui Costache Negruzzi…
Veţi constata că multe preparate considerate acum străine, erau binecunoscute la noi în urmă cu două secole.

Rasputin 17-05-2010 - 18:34

…Kaşik borek o ciorbă de vită cu găluşti… da?
– Se face în special în Anatolia…
– Şi tătarii fac o ciorbă cu aceiaşi denumire, dar puţin diferită la ingrediente.

Emilia Nicolaescu 18-05-2010 - 06:48

retetele noastre din Delta s-au terminat. Am inceput cu citeva retete din Delta pentru ca este un loc in care ajungi mai greu si din care te intorci sigur cu puternice impresii gastronomice…avem retete de peste tot, pe care le-am filmat, incercat si savurat. In emisiunea „Sarea-n bucate de pe TVR 3, de vineri ora 12,30 si duminica ora 18,45 le puteti vedea pe toate. Sper sa postam aici si citeva retete ale tataroaicelor noastre din Dobrogea. Minunate!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult