Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist, a fost arestată la Amsterdam

Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist, a fost arestată la Amsterdam

scris de D.S.S.
601 Afisari

 Fiica fostului fotbalist, Dorin Mateuţ, a fost arestată la Amsterdam. Natalia Mateuţ, iubitul ei şi doi prieteni de-ai lor au ajuns după gratii pentru că au făcut cumpărături cu carduri de credit falsificate.    

 

Natalia Mateut a fost arestata la Amsterdam

Natalia Mateut a fost arestata la Amsterdam

Autorităţile îi urmăreau pe români de câteva zile, înainte de a-i prinde în flagrant. Natalia Mateuţ şi prietenii săi au cumpărat haine şi încălţăminte de lux în valoare de 80.000 de euro.   
 
 

Trei dintre tineri au fost arestaţi când ieşeau dintr-un magazin în care făcuseră cumpărături, iar al patrulea a fost reţinut în camera sa de hotel.    

Natalia_Mateut

Natalia Mateut are probleme

Natalia, fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, care a fost reținută la Amsterdam, împreună cu alte trei persoane, nu a contactat până în prezent autoritățile române de la Haga pentru a solicita sprijin consular, informează Libertatea.ro. 

 

Potrivit șefului secţiei consulare a ambasadei din Haga, Mihai Sârbu, românii reținuți pot contacta consulatul prin completarea unui formular care se gășește la poliție sau prin telefon. Acesta susține că, în cazul în care nu sunt sesizate, autoritățile române nu pot interveni pentru a oferi sprijin consular.

1 comentariu

gigi 05-04-2011 - 09:29

Natalia Mateut nu este altceva decat o vagaboanda. Toate curvele si toate zoaiele reusesc sa ne faca de ras peste tot. Cateva luni de puscarie nu le strica absolut deloc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS