Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE ora 18,30-Natalia Mateuţ judecată în libertate

UPDATE ora 18,30-Natalia Mateuţ judecată în libertate

scris de M.A.
1 afisari

UPDATE ora 18,30-Natalia Mateuţ a revenit în ţară, după câteva zile de arest în Olanda.Natalia Mateuţ a fost preluată de la aeroport de către reporterul CANCAN TV, Marius Niţă, care a apelat la un şiretlic pentru a o scoate din aeroport, din cauza faptului că o mulţime de ziarişti o aşteptau pe fiica lui Mateuţ să se întoarcă în ţară. Astfel Natalia a ieşit singură printr-o altă poartă, în timp ce Gina Maica a purtat o glugă pe cap, dându-se drept Natalia.

 

Natalia_Mateut

Natalia Mateut are probleme

 

MAE reaminteşte că ambasada României în Olanda a iniţiat demersuri oficiale pe lângă autorităţile olandeze abilitate pentru obţinerea de informaţii suplimentare referitoare la acest caz. „În urma acestor demersuri, autorităţile locale au informat misiunea diplomatică despre faptul că Natalia Mateuţ a fost eliberată din arest preventiv, urmând să fie judecată în stare de libertate. Arestul preventiv a fost prelungit pentru ceilalţi trei cetăţeni români”, a comunicat MAE. Natalia Mateuţreţinută la Amsterdam pentru că ar fi utilizat carduri false – a fost eliberată şi urmează să revină marţi în ţară, a confirmat, luni, pentru Ştirile Pro TV, tatăl său, fostul fotbalist dinamovist Dorin Mateuţ. „Deocamdată atât ştiu, că este eliberată şi stă la hotel. Nu i-am găsit avion în seara asta (luni seară – n.r.), mâine (marţi – n.r.)vine, după prânz”, a declarat Dorin Mateuţ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult