Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Noi date despre incendiul devastator de la centrul comercial din Afumaţi

Noi date despre incendiul devastator de la centrul comercial din Afumaţi

scris de D.P.
144 Afisari

Poliţiştii vor desfăşura, marţi, o anchetă la centrul comercial din Afumaţi, judeţul Ilfov, unde a avut loc un incendiu violent în urmă cu o zi, urmând a fi stabilită cauza producerii acestuia. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, urmează să fie deschis un dosar penal de distrugere.

Dimineaţă (marţi dimineaţă, n.r.) nu se stinsese incendiul, ardea mocnit. După ce se termină incendiul, colegii mei o să desfăşoare activităţi de cercetare la faţa locului fiindcă se întocmeşte, cu siguranţă, un dosar sub aspectul întocmirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Potrivit sursei citate, ancheta va fi una in rem.

„Trebuie să se stabilească, cu ajutorul pompierilor, cauza incendiului – dacă a fost o cauză voluntară sau involuntară. Dacă se stabileşte că a fost din culpă, va fi dosar pentru distrugere din culpă. Dar aşteptăm verdictul pompierilor”, a mai subliniat Romanescu.

Pompierii au intervenit, luni, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi. Pentru a stinge flăcările au fost mobilizate aproape 30 de autospeciale.

Un bărbat cu o tăietură la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului şi a fost transportat la spitalul Floreasca. De asemenea, alte două persoane au fost intoxicate cu fum şi au fost duse la spitalul Pantelimon: o femeie gravidă şi un bărbat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult