Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Noua Mata Hari facea sex in avion si folosea biciul in dormitor

Noua Mata Hari facea sex in avion si folosea biciul in dormitor

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Fostul sot al Annei Chapman, noua mata Hari arestata pentru spionaj in SUA, Alex Chapman, le-a povestit jurnalistilor de la News of the World ca ceea ce l-a atras la Anna in prima faza a fost accentul ei rusesc, informeaza Realitatea.net.


„Era cea mai frumoasa persoana pe care o cunoscusem, avea un corp extraordinar”, a marturisit britanicul. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in Londra, pe vremea cand Anna studia Economia. Britanicul le-a dat jurnalistilor detalii despre viata lor amoroasa, spunand ca Annei ii placea sa foloseasca un bici in dormitor si ca ii placea sa pozeze goala pentru el. Alex si Anna nu si-au limitat picanteriile la dormitorul personal, asa ca au facut sex, in 2002, intr-un avion cu destinatia Moscova. „Am mers primul la toaleta si i-am spus sa ma urmeze ulterior. A fost pur si simplu fantastic. Am stat in toaleta timp de aproximativ 15 minte, iar apoi o stewardesa a batut la usa. Ne-am oprit imediat, iar eu i-am spus stewardesei ca Anyei (numele rusesc al Annei, n.red.) i se facuse rau si ca o ajutam”, a declarat Alex Chapman.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult