Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Noua Mata Hari se intoarce la Moscova. Schimb de spioni Rusia-SUA

Noua Mata Hari se intoarce la Moscova. Schimb de spioni Rusia-SUA

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Cotidianul online Gazeta.ru relateaza ca Anna Chapman, arestata in Statele Unite pentru spionaj in favoarea Rusiei, va reveni la Moscova in cursul noptii de joi spre vineri, in cadrul unui schimb de agenti intre cele doua tari.


„O intalnire intre ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, şi subsecretarul de Stat american William Burns, s-a incheiat cu rezultate: cele doua parti au ajuns la un acord pentru un schimb de spioni”, anunta Gazeta.ru, citand „o sursa bine informata din cadrul serviciilor diplomatice”, informeaza Mediafax. Potrivit acestei surse, s-a ajuns la un acord privind revenirea in Rusia a Annei Chapman, care oficial lucra la New York ca administrator al unui site imobiliar. Chapman va fi adusa in capitala Rusiei noaptea urmatoare”, precizeaza Gazeta.ru, adaugand ca Moscova nu va face niciun anunt oficial pe aceasta tema pentru ca este vorba de o „operatiune speciala”. Un eventual schimb de agenti secreti intre SUA şi Rusia a fost evocat miercuri de avocatul lui Igor Sutiaghin, un expert rus in armament condamnat in 2004 pentru spionaj in favoarea Statelor Unite. Si BBC anunta ca, potrivit unor informatii din Rusia, autoritatile ar putea pregati un schimb de detinuti, pentru a aduce din Statele Unite zece persoane arestate in luna iunie, suspectate ca ar face parte dintr-o retea rusa de spionaj. Printre cele zece persoane pe care Rusia este pregatita sa le expulzeze, in schimbul celor retinuti in Statele Unite, se afla un cercetator arestat in Rusia pentru ca a divulgat Marii Britanii secrete militare.

0 comentariu

obelix 21-05-2010 - 16:38

… jigodiilor care considera ca nu vor sa reziste 30 de zile fara sa adune mancare pentru copii. Astia sunt jigodiile de bugetari! Si imputitii aia de pensionari!
De ce nu muriti, baaaaa???? Sa muriti baaaaaaa, in chinuri!!! IN chinuri sa muriti ca sa taiasca gentile lu’ madam Nuzti. Asta e curba de sacrilegiu a lui VaszeszKu, phisha-m-as pe neamul lui de kior. “Cuţit, cuţit, cuţit/de trei ori te-am ascuţit/la tocilă, de pietroi/să tai capul la…..”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult