Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Nutu Camataru iese din puscarie pe cai negri si cu porumbei pe umar! (VIDEO)

UPDATE: Nutu Camataru iese din puscarie pe cai negri si cu porumbei pe umar! (VIDEO)

scris de Ziua Veche
15 afisari

. UPDATE: 12.57

Nutu Camataru a fost amendat de politia rutiera imediat dupa ce a parasit Penitenciarul Jilava, deoarece a calarit in oras. Camataru a fost amendat cu suma de 120 de lei, procesul verbal fiind dus la domiciliul sau, unde acesta l-a semnat.
UPDATE: 09.20 – Nutu Camataru a parasit penitenciarul.

In putin timp, Ion Balint zis Nutu Camataru va iesi din Penitenciarul Jilava, dupa doi ani de incarcerare pentru executarea unei pedepse pentru savarsirea unei infractiuni de talharie.. Este asteptat de toata familia. El a stat 6 ani in inchisoare din care 4 in stare de arest preventiv. Nutu Camataru mai este trimis in juedacta si condamnat intr-un dosar de crima organizata (camatarie si sechestrare de persoane) care se judeca inca la Curtea de Apel Bucuresti. Daca sentinta de condamnare va ramane definitive, el ar putea fi reincarcerat. Surse din familia lui Nutu Camataru spun ca el vrea sa ajunga acasa si sa doarma langa caii lui. Se stie ca Nutu are o gradina zoologica si este pasionat de animale, el avand si o afacere cu astfel de ”produse”. Sambata, se anunta petrecere in cartierul Ferentari, unde vor veni sa-i cante Salam si Pustiu. Miercuri, inca din zori, rudele lui Balint au sosit la poarta penitenciarului Jilava cu trei cai negri, pur sange, pentru a pregati iesirea acestuia din puscarie. Vom reveni cu amanunte.

{youtube}Aa8Ida9eRG8{/youtube}

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult