Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Nuţu Cămătaru s-a predat la arestul Poliţiei Capitalei

Nuţu Cămătaru s-a predat la arestul Poliţiei Capitalei

scris de A.B.
27 afisari

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, s-a predat autorităţilor române. La intrarea în arestul Poliţiei Capitalei,  interlopul le-a dezvăluit jurnaliştilor că în ultimele zile s-a aflat în localitatea Belciugatele şi că avea la dispoziţie 48 de ore ca să se prezinte în arest.

nutu camataru

foto: tuvotezi.ro

Interlopul Nuţu Cămătaru a ţinut să precizeze că nu avea de ce să se ascundă, întrucât şi-a ispăşit pedeapsa.

„Ce face şi ministrul atâta tevatură. Ne-am făcut pedepsele. Care e problema? Oamenii au greşit, eu nu mai trebuia să fiu arestat. Eu nu am fugit de nimic. Băiatul meu e minor, are 14 ani. Cui vrea să-l las? Eu nu am făcut trafic de nimic. Sunt aici din cauza soţiei lui Tatulici. Nu mai am nimic de executat, am făcut în plus o lună şi 17 zile. Sunt singurul deţinut care o să atac asta, care nu a beneficiat de eliberarea condiţionată. Cu fratele meu am vorbit eu. A plecat că avea glicemia 500. Noi nu am fost daţi în urmărire generală” aexplicat Nuţu Cămătaru.

El a recunoscut că s-a aflat la Belciugatele.

„De câte ori are nevoie Guvernul sau vreo politică de infractori de serviciu, ne bagă pe noi, fraţii Cămătaru. Eu am dreptul, când mi se comunică ceva, 48 de ore să mă prezint. Au trecut 48 de ore?”, a spus Nuţu Cămătaru.

„Dacă vă spune avocatul că nu mai ai nicio zi de puşcărie de făcut, ce faceţi? S-a făcut o greşeală. Justiţia şi-a spus cuvântul. Dacă am greşit ceva, ne-am făcut pedepsele. Să mai facă şi alţii”, a spus Nuţu Cămătaru.

La Poliţia Capitalei a venit şi Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru. El s-a arătat deranjat de faptul că s-a spus că tatăl său a fugit din tara.

„După cum aţi văzut s-a şi predat. Urma şi tata să se predea. Tatăl meu a plecat în Germania să se trateze. Nu avea de ce să se sustragă. Sunt 5.000 de infractori în urmărire şi sunt liberi, poate unii nici nu au ispăşit vreo zi. De ce se face aşa presiune? Am vorbit cu tatăl meu la telefon, era în drum spre aeroport să se predea şi i-am zis în prima secundă să se ducă să se predea, mamaia mea a vb cu el. Avocaţii au zis că până luni nu se iau măsuri şi vineri au venit la noi acasă, pentru presă”, a declarat Mario Balint.

Nuţu Cămătaru a spus că fratele său a plecat în Germania pentru tratament şi că nu a fugit. El a precizat că în tot acest timp a vorbit cu fratele său Sile la telefon şi că nu înţelege cum de nu a avut telefonul interceptat.

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

Cei doi fraţi Cămătaru nu s-au prezentat la poliţie după pronunţarea sentinţei,  drept pentru care poliţiştii au plecat să-i caute. Pentru că nu au fost de găsit, poliţiştii i-au dat în urmărire generală.

1 comentariu

Domyno 15-05-2012 - 10:36

Nutu are dreptate …El acum mai are doar 1 luna de arest …Care e rostu ? Tevatura politica asta este …Si-au ispasit pedepsele ,iar acum ponta se crede mare politician …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult