Acasa Actualitate-InternaInvestigatii O adolescentă din Drobeta Turnu Severin, înjunghiată de un tânăr în plină stradă. Băiatul a încercat apoi să se sinucidă

O adolescentă din Drobeta Turnu Severin, înjunghiată de un tânăr în plină stradă. Băiatul a încercat apoi să se sinucidă

scris de C.P.
282 Afisari

Incident şocant în centrul oraşului Drobeta Turnu Severin, unde o adolescentă a fost înjunghiată în plină stradă, de un tânăr.

Cu ultimele puteri, fata a reuşit să fugă, în timp ce agresorul a încercat, la rândul său, să se sinucidă.

Deşi iniţial se plimbau paşnic, la un moment dat, băiatul a scos un cuţit şi a început să alege după fată, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori.

Ulterior, s-a înjunghiat şi el în zona gâtului. Ambii tineri au fost transportaţi la spital, băiatul fiind în stare mai gravă. Martorii care au asistat la scenele sângeroase sunt în stare de şoc.

„A alergat-o pe iubita lui, a înjunghiat-o, după care s-ar fi înjunghiat el. L-am văzut pe jos, era destul de grav. Pe fată nu am mai văzut-o”, a spus o martoră.

Tot martorii, spun că fata și-a chemat un taxi și a mers singură la spital. Procurorii mehedințeni sunt la fața locului pentru a face cercetări.

 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS