Acasa Actualitate-InternaInvestigatii O angajata a Bancii Transilvania a furat 520.000 de lei si 33.000 de euro din conturi

O angajata a Bancii Transilvania a furat 520.000 de lei si 33.000 de euro din conturi

scris de Ziua Veche
3 afisari

O angajata a unei agentii clujene a Bancii Transilvania (BT), Mirela Perte, a fost arestata pentru 29 de zile, dupa ce a sustras din conturile mai multor clienti ai bancii 520.000 de lei si 33.000 de euro.

Potrivit unor surse judiciare, angajata Bancii Transilvania este cercetata acum pentru inselaciune si fals informatic, dupa ce a transferat diferite sume de bani din conturile clientilor in cateva conturi controlate de ea. Femeia a ridicat ulterior sumele de bani sustrase.

 Seful Servicului PR al Bancii Transilvania, Laura Petrehus, a confirmat, luni, informatia pentru Agerpres. Laura Petrehus a precizat ca Banca Transilvania a descoperit fapta angajatei sale si ca tot reprezentantii BT au sesizat autoritatile. De asemenea, BT a acoperit paguba produsa clientilor sai.
„BT a fost cea care a descoperit si a sesizat autoritatile. Banca Transilvania a procedat, totodata, la desfacerea contractului de munca al respectivei persoane. Fosta angajata a Agentiei Mihai Viteazu (Cluj-Napoca) a Bancii Transilvania, Mirela Perte, este cercetata si arestata preventiv pentru ca a intervenit in anumite conturi deschise la unitatea la care indeplinea functia de administrator cont. Prejudiciul a fost imediat acoperit integral de catre banca, asa incat clientii au toate economiile intacte. In ceea ce priveste BT, acesta este un caz absolut izolat”, a subliniat Laura Petrehus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult