Acasa Actualitate-InternaInvestigatii O fetiţă de 4 ani a căzut de la etajul 3 şi nu a păţit nimic

O fetiţă de 4 ani a căzut de la etajul 3 şi nu a păţit nimic

scris de B.C.R
141 Afisari

O fetiţă de patru ani a căzut, marţi, de la etajul al treilea al unui bloc şi a fost transportată în stare de conştienţă la spital.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un copil minor, în vârstă de 4 ani, a căzut de la etajul 3 al unui bloc situat pe strada Jiului din Cluj-Napoca. Fetiţa în vârstă de 4 ani aflată în grija bunicilor ar fi fost aşezată pe pervazul interior al ferestrei, rezemată de plasa de ţânţari. Aceasta a cedat, iar minora a căzut de la etajul trei pe pământ”, informează IPJ Cluj.

Ea a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la spital pentru investigaţii.

„Un echipaj de pompieri şi unul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă generată ca urmare a căderii de la înălţime a unei fetiţe (cca 4 ani) pe str Jiului din municipiul Cluj-Napoca. Fetiţa a primit asistenţă medicală de urgenţă şi a fost transportată în stare de conştienţă la spital. Fetiţa era deja în apartament, ea era conştientă şi plângea, în momentul când au ajuns pompierii, însă din ce spuneau persoanele aflate la locul evenimentului fetiţa a căzut pe pământ, fără să-i fie atenuată căderea”, informează ISU Cluj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult