Acasa Actualitate-InternaInvestigatii O navă plecată din România s-a scufundat în Marea Neagră

O navă plecată din România s-a scufundat în Marea Neagră

scris de D.S.S.
4 afisari

O navă cargou s-a scufundat sâmbătă după-amiază în Marea Neagră în apropierea satului Durankulak din Bulgaria, nu departe de granița cu România, și toți cei 11 membri ai echipajului au fost salvați, au anunțat oficiali bulgari, informează agenția Xinhua.

Cargobotul Elland

Cargobotul Elland

Cargobotul Elland a trimis un semnal de primejdie în jurul orei locale 6.00 dimineața /4.00 GMT/ și la scurt timp, un vas turcesc aflat în apropiere a salvat toți cei 11 marinari aflați la bord, a declarat Ministerul bulgar al Transporturilor pe site-ul său.

Nava, încărcată cu cherestea și care plecase din România spre Turcia, s-a scufundat în jurul orei 16.30 /14.30 GMT/, a afirmat ministerul.

Echipajul include cinci georgieni, cinci turci și un cetățean din India, a precizat Ministerul de Interne într-un comunicat de presă. Potrivit Ministerului Transporturilor de la Sofia, cauza accidentului încă nu este clară.

1 comentariu

milosu' 09-02-2014 - 09:02

Cred ca nu a fost o nava romaneasca….!!??? Eu stiu ca noi nu mai avem flota !! Doamne…….. ce norocosi suntem !!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult