Acasa Actualitate-InternaInvestigatii O româncă a anunţat pe Facebook că se sinucide. Mesajul de adio

O româncă a anunţat pe Facebook că se sinucide. Mesajul de adio

scris de R. C.P.
4 afisari

Andreea Ionescu a postat pe Facebook un mesaj şocant, anunţându-şi sinuciderea. Femeia se află momentan în afara oricărui pericol, informează stirileprotv.ro. Andreea le-a transmis mulţumiri tuturor celor îngrijorati.

facebook_com_screen_capture_2011_5_12_17_3_15_70126700Femeia, fost funcţionar public, este mamă a doi copii. În scrisoarea de adio lăsată pe site-ul de socializare îşi cere scuze de la familie: „Iertaţi-ma dar This is it!”.

Ea este din Bucureşti si este absolventa a două facultăţi. A terminat Politehnica în 1985 şi Universitatea Romano-Americana, în 2009.

Soţul acesteia a aflat de la o cunoştiinţă de mesajul pe care l-a postat  pe Facebook. S-a întors în graba acasă, unde a găsit-o pe Andreea deprimată, dar în viaţă.

IATĂ MESAJUL DE ADIO

MA SINUCID

.Iliuta te iubesc si sa fi puternic sa inveti bine sa ai o viata frumoasa si buna.

Gilda esti copilul pe care mi l-am dorit sit e iubesc mult.

Liviu esti sufletul meu pereche si iti multumusc pentru tot.

Iertati-ma dar This is it!

De vina pentru tot sunt in ordine:

1. Mama mea, dusmanul vietii mele

2. LAV  care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.

3. FP din cauza caruia mi-am vandut casa si am ajuns in pragul saraciei. Incurajat de Varga, Prisacaru a deturnat fonduri de la primarii si nu mi-a platit lucrarile pe care le-am realizat pentru acestea lurari castigatoare, deturnand fondurile in folos propriu

4. IB, cu ascendenta fulminanta: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului si acum primar al Oradiei. Acum lucreaza cu firme de familie si-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.

5. AD, primar de Beius, care s-a folosit de informatiile mele pentru a ajunge in scaun si apoi nu mi-a platit lucrarea pe care i-am facut-o si pentru care a castigat finantare de 5 miliarde de lei vechi. Tot incurajat de Varga bineinteles.

6. IM tatal sotului meu un mos afemeiata de 95 de ani care nu ne-a putut intinde o mana de ajutor si practice ne-a lasat pe drumuri.

Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard discurile mobile, memoriile celor doua calculatoare pe care le utilizez.

V şi B: Exista un master plan pentru infrastructura de apa si apa uzata in Bihor, realizat in 2006 si prezentat public in sedinta din 25 August 2006 la Consiliul Judetean Bihor, pe baza caruia s-au emis in 2007 doua hotarari de guvern HG 465 si HG 904 iar in judetul Bihor au intrat peste 128.000.000 Euro pentru apa si apa uzata. B era Prefect atunci, iar Varga seretar de stat la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile. In 2007, V a inclus Bihorul pe un Master Plan duplicate, in urma caruia Oradea, B si T beneficiaza iar de fonduri prin POS Mediu. Atentie pentru lucrari similare, BEIUS si TINCA au primit fonduri pe OG7 si HG 465/2007 (Beius) si HG 904/2007. Ghiciti cine este beneficiarul principal: Oradea, al carei primar este Ilie B , care in 2007 era Secretar General al Guvernului Tariceanu, cel are a emis cele doua HG-uri susmentionate.

Deci banii publici intra ies pe diverse cai si intra iar.

Cand sriu acum and nu mai am un leu in portofel, nu am casa, nu am bani de chirie, contul firmei este blocat, copiii si animalutele pe are le am in grija nu mai au mancare, mama e nebuna si tot eu sufar iar dusmanii mei sunt bine-merci in fotoliile lor calde si se pregates pentru un nou mandate.

Si nu in ultimul rand cad eram intr-o disputa in presa cu LAV , in martie 2010, cineva a intrat pe contul meu de mail, emitand pornografii la toata lista de contacte. Astfel nu am mai avut credibilitate in fata beneficiarilor si nu am mai putut sa contractez nici o lucrare.

Blestem pe toata linia de familie pe VV, P, B, D. Sa aiba parte toata viata ei si copiii lor de ce am avut eu in ultimii trei ani.

Aveti grija de familia mea, de Iliuta, san u fie despartit de lucrurile lui frumoase pe care din toata saracia le-am pastrat cu grija, de Gilda care la fel este atasata de lucruri.

Aveti grija de Tasha si de cateii si pisicutel pe care le avem.

Liviu e si el la pamant. Poate il ajutati.

Adio!

12.05.2011

5 comentarii

urbos 12-05-2011 - 20:25

Sa mori de ras cu putorile pedeliste. Hahahahaha!

YAAKOV 13-05-2011 - 08:09

Pun pariu ca fomeia asta are in prezent un venit mai mare ca al meu. E ca pensionara aia care a iesit in strada sa spuna ca e distrusa, ca i-au taiat din pensia nesimtita de 36 milioane.
Luati ma exemplu de la mine, ca traiesc foarte bine si cu mai putini bani, sunt fericit, hranesc si cainii din cartier, ma plimb, citesc, am hobby-uri.

m>C 13-05-2011 - 23:25

lasa frate ca eu traiesc cu 6 milioane pe luna si ma descurc, am familie, nu am casa, stau cu chirie la socri da!!! dar nu m-am gandit la gestul asta niciodata

urbos 14-05-2011 - 00:05

Nici nu poti sa ai mai mult de sase milioane la valoarea ta, te cred ca esti multumit. Votezi cu Base?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult