Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ofiţer sub acoperire bătut de poliţiştii din Oneşti

Ofiţer sub acoperire bătut de poliţiştii din Oneşti

scris de P.C.R.
36 afisari

Poliţiştii din Oneşti au bătut un ofiţer aflat sub acoperire din structura centrală a Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Ofiţer sub acoperire bătut de poliţiştii din Oneşti

Investigatorul sub acoperire a povestit că a fost lovit peste faţă de un agent, după care au mai venit doi poliţişti care au început să-l lovească cu picioarele. „Ce s-a întâmplat în sediul Poliţiei în timpul audierilor se numeşte tortură. Loviturile au fost în zona capului şi a trunchiului“, a declarat procurorul de caz Carla Petraru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Ofiţerul DGA se va prezenta la IML Bucureşti pentru a se stabili de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie. Totul s-a petrecut zilele trecute, chiar în secția de poliție în timp ce omul, aflat în misiune, investiga cazul secretarei arestată sub acuzația de trafic de influență pentru alterarea unor probe biologice. Emil Moroşanu, şeful Poliţiei Oneşti, recunoaşte că a avut loc un incident  joi, 8 martie, însă susţine că datele au fost interpretate greşit.

Ofiţerul DGA a mers la Bacău să pună cap la cap probele, după ce a fost bătut de poliţiştii din Oneşti.

5 comentarii

jaga 12-03-2012 - 18:39

nu este prima data cand politistii din onesti bat oameni vinovati sau nu.Nu asta e menirea lor,dar ei poarta haina statului…si au voie fiind apoi acoperiti de superiori si chiar de procurori.Si mai avem pretentii de cetateni europeni.

TOM Cc 12-03-2012 - 18:55

Militieni prosti !!!

digital 12-03-2012 - 19:10

ai mare grijă cu pleonasmele…!

anon de serviciu 12-03-2012 - 19:18

Poate că acum îi va înțelege pe cei care vin în regim de motel pe la Secție și pleacă în coate acasă.

marean 13-03-2012 - 20:54

calin vasile zis bobo, politist de la judiciar de etnie roma din onesti bacau , tot la fel bate si tipa la infractori ca sa-i terorizeze sa spuna si ce nu cunosc in camera lui de la politie cand ii cerceteaza. si lui comisarul calin vasile trebe facut la fel un flagrant. eu am o proba contra lui. cand o am si pe a 2 a proba in afara ca se drogheaza, il dau la stiri si la ziar sa vada ce face politistul de etnie roma care se aude ca are ciuda pe cei de nationalitate romana.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult