Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Omorâtă în magazia de lemne la 80 de ani

Omorâtă în magazia de lemne la 80 de ani

scris de A.P.
4 afisari

Poliţiştii vrânceni investighează o crimă petrecută sâmbătă noaptea în satul Cândeşti, comuna Dumbrăveni.
crima_dubla_vasluiIniţial, poliţiştii din Dumbrăveni au fost sesizaţi de către Victoria C., din localitate, despre faptul că a găsit-o pe mama sa, Ioana R. (80 ani), decedată în magazia de lemne a locuinţei, prezentând urme de sânge la nivelul capului.La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă condusă de un procuror criminalist care a constatat că femeia prezintă multiple leziuni la nivelul capului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili motivul şi autorul crimei.
‘Cadavrul a fost transportat la S.M.L Vrancea în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, inspectorul Bogdan Toade, citat de Agerpres..

1 comentariu

Ciu Huhu 08-01-2012 - 14:28

In tara asta basista-portocalie supercorupta, nici la 80 de ani nu esti lasat sa mori in liniste in patul tau, bestemati sint in vecii vecilor coruptii basisti-pedelisti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult