Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Oradea: DIICOT a descoperit o fabricǎ de bani falși a clanului mafiot Napoli

Oradea: DIICOT a descoperit o fabricǎ de bani falși a clanului mafiot Napoli

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Procurorii DIICOT au ridicat mai mulți membri ai clanului mafiot Napoli dupǎ ce au descoperit o fabrică de bani falşi la Oradea, judeţul Bihor.

Oradea: DIICOT a descoperit o fabricǎ de bani falși a clanului mafiot Napoli (foto:novinite.com)

Oradea: DIICOT a descoperit o fabricǎ de bani falși a clanului mafiot Napoli (foto:novinite.com)

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la Oradea, în noaptea de joi spre vineri, având informaţii că membrii grupării ar fabrica acolo bani falşi, fiind ridicate trei persoane, care ar face parte din gruparea de crimă organizată Napoli. Surse judiciare au declarat pentru mediafaxcǎ  Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a lucrat în colaborare cu direcţia din Italia, dar a avut exclusivitate de coordonare a anchetei din România. Ȋn urmă cu două zile, Direcţia Naţională Antimafia din Italia a ridicat trei persoane din aceeaşi grupare şi a confiscat 19 milioane de euro.

La percheziţii au fost găsiţi aproximativ 13 milioane de euro, în bancnote de 50 şi 100 de euro, precum şi două tiparniţe, cerneala şi matricile aferente fabricării banilor falşi, au precizat sursele citate. Cei trei suspecţi sunt audiaţi la DIICOT Oradea, iar în cursul zilei de vineri, aceştia vor fi aduşi în Capitală, la structura centrală a Direcţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult