Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Palma lui Basescu „loveste” din nou. Tot din Parohia lui Vantu

Palma lui Basescu „loveste” din nou. Tot din Parohia lui Vantu

scris de Ziua Veche
12 afisari

.„O persoana cu manifestari agresive a adresat injurii presedintelui Romaniei, fara a exista insa un contact fizic intre aceasta si seful statului”, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Conform site-ului cotidianul.ro, condus de Cornel Nistorescu si controlat de Sorin Ovidiu Vantu, seful statului ar fi avut vineri spre sambata noaptea un incident, la Neptun, cu avocatul Dan Chitic, care sustine ca presedintele Basescu l-ar fi lovit cu palma.


Administratia Prezidentiala precizeaza ca „regreta lejeritatea cu care site-ul cotidianul.ro lanseaza minciuni si dezinformari despre presedintele Romaniei, Traian Basescu”.

„Pentru corecta informare a opiniei publice, Administratia Prezidentiala precizeaza ca nu a existat niciun incident de tipul celui descris in articolul respectiv. Dimpotriva, realitatea este cu totul alta. In cursul serii de vineri, 20 august a.c., in statiunea Neptun, o persoana cu manifestari agresive a adresat injurii presedintelui Romaniei, fara a exista insa un contact fizic intre aceasta si seful statului”, se mai arata in comunicat.

SPP a facut precizari in legatura cu incidentul de vineri seara, sustinand ca ofiterii Serviciului de Protectie si Paza nu au cunostinta de existenta vreunui incident similar celui relatat de site-ul cotidianul.ro. In seara zilei de 20 august a.c., ofiterii SPP nu au permis accesul in imediata apropiere a presedintelui Romaniei unei persoane agitate care a adresat injurii demnitarului”.

Presedintele Basescu se afla intr-o „scurta perioada de odihna”, de luni pana vineri, a anuntat Administratia Prezidentiala, precizand ca, in acest interval, seful statului isi va exercita toate atributiile constitutionale si legale aferente functiei.

Amintim ca in timpul camoaniei electorale din toamna lui 2009 pentru alegerile prezidentiale, Realitatea TV a difuzat un filmulet in care se vedea ca Traian Basescu ar fi lovit, la un miting din 2004 la Ploiesti, cu palma un copil aflat in preajma scenei. Expertii au spus atunci ca filmuletul, a carui aparitie fusese anuntata cu o saptamana inainte de catre Dinu Patriciu, tot pe Realitatea TV, era trucat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult