Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Patru copii au murit asfixiati in lada pentru faina

Patru copii au murit asfixiati in lada pentru faina

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Patru copii dintr-o localitate suceveana au murit asfixiati, luni seara, dupa ce s-au blocat intr-o lada pentru faina, cadavrele fiind descoperite de mama acestora cand s-a intors de la cumparaturi, transmite Mediafax.

Potrivit primelor cercetari, familia din Gemenea este formata din cinci copii cu varste intre trei si zece ani, mama acestora Angela R. (38 ani) si tatal, Dumitru R.(74 ani), care are deficiente grave de vorbire si auz.

Mama copiilor, impreuna cu fiica sa mai mare, au plecat, luni seara, in jurul orei 19,00, la un magazin din localitate pentru a face unele cumparaturi, iar cand s-a intors a constatat ca toti cei patru copii ramasi acasa nu erau de gasit. Femeia a inceput sa-i caute si i-a gasit morti intr-o lada pentru faina, cel mai probabil asfixiati, capacul lazii fiind prevazut cu un sistem de inchidere metalic care era inchis.

Mama si-a scos cei patru copii din lada si a incercat sa le acorde primul ajutor, insa fara rezultat.

„La examinarea exterioara a cadavrelor pe trei dintre acestea nu s-au identificat urme de violenta externa, cadavrul minorei R.P. prezentand in zona capului urme de hemoragie nazala, bucala si la nivelul urechilor. In camara in care se afla ladoiul cu faina nu se observa urme de ravasire”, precizeaza IPJ Suceava.

Potrivit politistilor, dupa efectuarea necropsiei se va putea stabili cauza mortii copiilor si se vor dispune masuri procedurale.

O echipa a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Suceava a inceput o ancheta sociala in cazul familiei din satul Gemenea, urmand sa stabileasca ce se va intampla cu al cincilea copil al familiei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult