Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Patru morţi şi un rănit într-un accident la Recea

Patru morţi şi un rănit într-un accident la Recea

scris de A.B.
3 afisari

Un autoturism a derapat din cauza vitezei, a intrat într-o autoutilitară care circula regulamentar, patru persoane au murit, iar una a fost grav rănită.

Accidentul a avut loc după ce un şofer din localitatea Făgăraş, judeţul Braşov, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, iar maşina a intrat pe contrasens unde a lovit o autoutilitară condusă de un cetăţean ungar. Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea mureşeană Recea. Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş, accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe DN15-E60, pe raza localităţii Recea.

În urma accidentului, patru persoane din autoturism au murit, iar şoferul acestuia a fost grav rănit.Conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni uşoare. Potrivit sursei citate, pasagerii autoturismului veneau de la aeroport, se întorseseră cu o cursă de la Roma şi urmau să ajungă în localitatea de domiciliu, Făgăraş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult