Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – O femeia s-a aruncat în faţa trenului, împreună cu cei trei copii

UPDATE – O femeia s-a aruncat în faţa trenului, împreună cu cei trei copii

scris de C.S.
47 afisari

UPDATE-  Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii, suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor.

Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital. Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil. Soţul acesteia ar fi fost singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce ar fi găsit nişte jurnale ale femeii. De asemenea, cumnatul femeii a declarat la Antena 3 că, la început familia acesteia nu a fost de acord cu relaţia ei. El a mai spus că fratele său i-a cerut împrumut bani pentru ca femeia să facă o întrerupere de sarcină, dar că nu l-a putut ajuta. UPDATE 15.00 Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat în accidentul de la Brăneşti a povestit că femeia şi copiii au apărut din pădure şi, în pofida avertizărilor sonore, s-au aruncat în faţa trenului. Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că cei patru s-au aruncat în faţa în trenului. Întrebat dacă a apucat să-i avertizeze, dacă a claxonat, mecanicul locomotivei a răspuns: ”Bineînţeles că i-am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac?”. El a povestit că femeia avea un copil în braţe, iar pe ceilalţi doi îi ţinea de mână şi s-au aruncat toţi în faţa locomotivei.

Femeia care a murit, joi dimineaţă, împreună cu cei trei copii ai săi lovită de un tren care circula pe ruta Bucureşti – Constanţa era din Brăneşti şi în biletul de adio pe care anchetatorii l-au găsit asupra ei scria că îi pare rău şi că nu mai poate suporta. Femeia se numeşte Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi avea trei fetiţe – Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani. Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta.

UPDATE – Trei copii şi-au găsit sfârşitul sub roţiile unui tren, împişi spre moarte chiar de mama lor. Femeia, care ar fi fost şi însărcinată, s-a aruncat şi ea în faţa trenului. Tragedia a avut loc lângă Bucureşti, în apropierea staţiei CFR Brăneşti. Circulaţia trenurilor în zonă a fost întreruptă trei ore. Între timp, la Ministerul Transporturilor a fost covocată o celulă criză.

Rudele femeii decedate nu-și explică ce s-a întâmplat. Spun că nu avea probleme cu soțul. Singurul necaz în viața familiei, a declarat mama victimei, ar fi fost o problemă de sănătate descoperită recent la copilul de zece ani. Rudele sunt înclinate să creadă că e vorba de un accident.

Cei trei copii care au murit aveau 3, 8 și respectiv 10 ani. Este vorba de trei fetițe. Mama avea 30 de ani.

Circulația feroviară s-a reluat în jurul orei 11:50. Garnitura de tren s-a pus în mișcare spre destinație. Conductorul trenului a fost înlocuit, cel care conducea trenul în momentul accidentului este audiat.

Sunt întârzieri pe ruta către Constanța și pentru alte trenuri. Un tren spre Mangalia are o întârziere de 230 de minute.

UPDATE – Conform reprezentanților CFR Călători, incidentul s-a produs joi între stațiile Pasărea și Brănești, la ora 9.30

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, ambulanța a ajuns la șapte minute de la apel. Aceasta a confirmat că este vorba de patru persoane decedate, una de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, și trei copii cu vârste de 2, 5 și 10 ani.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la fața locului deplasându-se deja un procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Cornetu.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că ar putea fi vorba de o sinucidere, iar asupra femeii, care se pare că era însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio.

UPDATE – Anchetatorii ar fi găsit un bilet de adio lăsat de acea femeie. Sunt luate în calcul toate ipotezele – accident, dar și crimă și sinucidere. E posibil să fi fost și două incidente separate. Anchetatorii încearcă să stabilească de ce trupurile au fost găsite la distanță unul de celelalte.

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR, a declarat că accidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasărea, în câmp deschis, acolo unde trenul interregio Bucuresti – Constanta circula cu viteza de 160 de km la oră. Frânarea imediată ar fi fost imposibilă, e nevoie de 1 kilometru pentru a opri la această viteză, a spus reprezentanta CFR.

Trenul respectiv este oprit și staționează de două ore. Locomotiva nu a fost decuplată de vagoane, călătorii au aer condiționat, a precizat Alina Predescu.  De asemenea, trenurile spre Constanța vor avea întârziere, pentru că se așteaptă avizul autorităților pentru deblocarea circulației.

Femeia care a murit are între 25 și 30 de ani, iar cei trei minori au vârstele cuprinse între 2 și 12 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției, Georgian Drăgan.

Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren, joi dimineața, în halta Brănești de pe linia de cale ferată București-Constanța. Toți cei patru au decedat.

Mai întâi a fost descoperită o minoră lovită de tren, iar ulterior, în spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost găsite alte trei persoane decedate, o femeie și doi copii.
Autoritățile fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Polițiștii iau în calcul varianta ca cei patru să fi traversat linia ferată fără să se asigure.

Circulația pe acel tronson de cale ferată este blocată.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:00 de o persoană care a văzut trupurile persoanelor decedate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult