Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Patru persoane decedate într-un accident feroviar la Măşcăteni

Patru persoane decedate într-un accident feroviar la Măşcăteni

scris de D.S.S.
2 afisari

Patru persoane au decedat după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit joi de un tren, în zona localităţii Măşcăteni, din judeţul Botoşani. Accidentul s-a petrecut la o trecere de cale ferată care nu era semnalizată prin bariere, şi prin Crucea Sfântului Andrei.


Accident tren Mascateni


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, plt. Dorina Lupu, a confirmat că patru persoane şi-au pierdut viaţa în accident. Maşina, un Daewoo Espero, a fost târâtă circa 200 de metri după ce a fost lovită de tren.
Potrivit sursei citate, primele informaţii arată că în autoturism s-au aflat o femeie şi trei bărbaţi. Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani a precizat că la faţa locului au ajuns două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje ale Ambulanţei.

Trenul implicat în accident este unul privat, care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi.

Conform surselor citate, niciun călător al trenului nu a avut de suferit în urma accidentului, iar garnitura este oprită în localitatea Albeşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult