Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții ȋn mai multe județe ȋntr-un caz de furt din conducte petroliere

Percheziții ȋn mai multe județe ȋntr-un caz de furt din conducte petroliere

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, într-un dosar în care sunt urmărite penal 33 de persoane suspectate că ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport.

Percheziții ȋn mai multe județe ȋntr-un caz de furt din conducte petroliere

Ȋncepând cu ora 6:00 poliţişti de la IPJ Argeş, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din IGPR, fac 32 de percheziţii domiciliare – 21 în judeţul Argeş, cinci în judeţul Olt, trei în Gorj, una în Dolj şi două în Bucureşti, potrivit unui comunicat al Poliţiei Argeș, citat de mediafax. Acţiunea, la care participă peste 100 de poliţişti şi jandarmi, vizează o grupare infracţională suspectată de furt în formă continuată, în acest dosar fiind începută urmărirea penală în cazul a 33 de persoane.

Conform sursei citate, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent persoanele vizate în acest dosar ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale şi care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic. Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei, mai spune sursa citată.

1 comentariu

pathfinder 21-08-2014 - 12:14

Iarasi fura de rup nordistii astia!!!
Argeş, Olt, Gorj, Dolj şi Bucureşti…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult