Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziţii pe bandă rulantă în Bucureşti şi Ilfov

Percheziţii pe bandă rulantă în Bucureşti şi Ilfov

scris de Ziua Veche
1 afisari

Poliţiştii făceau joi dimineaţa percheziţii în două anchete: una în care mai multe persoane sunt suspectate că ar face parte dintr-o reţea care a înfiinţat mai multe firme fantomă, cealaltă privind prostituţia de lux.


Prima acţiune, care însumează 20 de percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, vizează şapte persoane care sunt suspectate de evaziune fiscală, prin înfiinţarea de firme fantomă, prejudiciul adus statului fiind de un milion de euro. În cadrul acţiunii, poliţiştii vor mai verifica şi nouă puncte de lucru ale firmelor. Anchetatorii bucureşteni au stabilit că suspecţii aduceau marfă din străinătate, la preţuri foarte mici şi însoţite de documente false de însoţire a produselor. Ulterior, marfa era vândută în en-gros-urile din Afumaţi. Poliţiştii au descoperit peste 60 de astfel de firme fantomă.

Alte zece percheziţii aveau loc tot înâ Capitală şi în Ilfov în cadrul unei anchete privind prostituţia de lux, şase persoane fiind cercetate în acest caz, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax. Suspecţii sunt patru bărbaţi şi două femei.Potrivit lui Ciocan, aceştia sunt acuzaţi că, în perioada august – noiembrie, ar fi coordonat activitatea a şapte prostituate din Giurgiu. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au realizat un site pe internet unde promovau servicii de companie şi escortă, sub paravanul acestei activităţi derulându-se, de fapt, fapte de prostituţie de lux, zeci de clienţi fiind racolaţi.

Tarifele percepute de proxeneţi variau între 100 şi 1.000 de euro, actele sexuale având loc la hoteluri din Bucureşti.

0 comentariu

Viorica Ianc 28-05-2010 - 15:11

Vorba ..lu`nana Treja !

…adeverinta nu a fost corect completata !
Mai greu !
„…inginer la Directia Judeteana pentru Sport”
Aha !
Si mai este o doamna director.
Ce produc domniile lor ???
Pentru a se scuza cel putin …vreun salar

maria 31-05-2010 - 18:28

Am cautat acest caz si nu l-am gasit nicaieri. L-ati inventat?

obelix 31-05-2010 - 19:03

Fata (femeie sau ce dracu’ esti) inventata esti tu, tampito! Citeste pana la sfarsit. Nu vezi ca idiotii astia ti-au dat si un link catre ziarul Adevarul. Nu mai zic ca sunt niste idioti care nu stiu nici sa isi verifice mailul sa verifice comunicatele si iau ca popandaii din alte publicatii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult