Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziţie la cabinetul avocatului care a comandat uciderea soţiei

Percheziţie la cabinetul avocatului care a comandat uciderea soţiei

scris de D.P.
1 afisari

Procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie împreună cu ofiţeri ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR efectuează miercuri o percheziţie la sediul cabinetului de avocatură din Braşov aparţinându-i lui Victor Teodorescu, acuzat că ar fi comandat uciderea soţiei sale.

Victor Preşmereanu a omorat-o pe sotia avocatului Teodorescu la comanda acestuia

De asemenea, anchetatorii vor audia mai multe persoane, transmite Agerpres.

Pe 29 martie, soţia avocatului braşovean Victor Teodorescu, Violeta Teodorescu, a fost găsită moartă în bucătăria locuinţei sale. Femeia a fost ucisă cu violenţă, criminalul aplicându-i mai multe lovituri de cuţit în gât şi zona cervicală şi mai multe lovituri în cap cu un corp dur.

Principalul suspect în cazul uciderii soţiei avocatului este Victor Erwin Preşmereanu, de 21 de ani, acesta fiind arestat, la începutul lunii aprilie, după ce magistraţii braşoveni au admis cererea formulată de procurori.

După ce ancheta a fost preluată de procurorii bucureşteni, au fost descoperite indicii că avocatul Victor Teodorescu este cel care i-a cerut lui Preşmereanu să-i ucidă soţia, promiţând în schimb că va şterge o datorie de 60.000 euro pe care mama lui Preşmereanu o avea la avocat.

Victor Teodorescu a fost reţinut de procurori iar instanţele bucureştene au decis arestarea lui pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la omor deosebit de grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult