Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții DNA la CNADNR și Direcția Drumuri și Poduri

Percheziții DNA la CNADNR și Direcția Drumuri și Poduri

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Procurorii DNA fac, vineri, 12 decembrie, 30 de percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe, la CNADNR, la Direcţii de Drumuri şi Poduri într-un dosar de corupţie.

Percheziții DNA la CNADNR și Direcția Drumuri și Poduri

Percheziții DNA la CNADNR și Direcția Drumuri și Poduri

Perchezițiile pe care procurorii anticorupție le efectuează vineri dimineață în București și șase județe vizează Compania de Autostrăzi și Drumuri Naționale și Direcția Poduri, într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane care în perioada 2008-2014 ar fi comis fapte asimilate celor de corupţie. Conform unui comunicat al DNA remis de Agerpres se fac percheziții la 30 de adrese din București și județele Ilfov, Suceava, Iași, Cluj, Dolj și Brașov, dintre care 6 sunt instituții publice, iar restul sedii de firme și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, DNA beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult