Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții: evaziune de 6 milioane de euro în domeniul construcțiilor

Percheziții: evaziune de 6 milioane de euro în domeniul construcțiilor

scris de D.P.
13 afisari

Polițiștii Capitalei efectuează miercuri 22 de percheziții domiciliare în București și județele Ilfov și Ialomița, urmând să pună în aplicare 19 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul construcțiilor și comerțului cu materiale de construcții.

perchezitii dnaPrejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la 6.000.000 de euro.

„Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, au înregistrat documente fiscale privind achiziții fictive, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis miercuri Agerpres.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1.

Acțiunea se desfășoară sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult