Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții. Evaziune fiscală de peste 1,5 milioane euro

Percheziții. Evaziune fiscală de peste 1,5 milioane euro

scris de A.P.
9 afisari

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează miercuri dimineața 14 percheziții pe raza Capitalei și a județelor Prahova, Iași, Hunedoara și Ialomița.

perchezitii penitenciar galatiPotrivit unui comunicat al IGPR transmis Agerpres, perchezițiile se desfășoară la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi înregistrat cheltuieli ce nu au avut la bază operațiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale. Prejudiciul estimat în cauză este de peste 1.500.000 de euro, precizează comunicatul de presă.

Vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. În urma administrării probatoriului, urmează a fi dispuse măsuri legale.

La acțiune participă și polițiști ai structurilor de poliție teritoriale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale — IGPR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult