Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziţii. Fraude cu fonduri europene la sediul APIA

Percheziţii. Fraude cu fonduri europene la sediul APIA

scris de D.P.
4 afisari

Mai multe percheziții se desfășoară joi dimineața la sediul APIA Mehedinți și la domiciliile unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene.

Percheziţii în Mehedinţi şi Dolj

Percheziţii în Mehedinţi

Surse apropiate cazului au declarat pentru Agerpres că procurorii DNA caută să identifice probe referitoare la directoarea instituției, Loredana Gherasimescu, suspectată că ar fi aprobat ilegal plata unor sume de bani unor agricultori în baza unor dosare fictive.

Anchetatorii au stabilit în urma unor denunțuri că în afacerea cu bani europeni sunt amestecați și câțiva oameni de afaceri și medici veterinari din județul Mehedinți. Potrivit acelorași surse, peroanele la care s-au făcut descinderi și anumiți funcționari ai APIA Mehedinți vor fi conduși pentru audieri la DNA.

Ancheta vizează obținerea de fonduri europene, fără să existe îndeplinite condițiile. Practic fermierii mutau animalele dintr-o fermă în alta deoarece nu aveau în toate animale pentru care luau bani, susțin sursele citate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult