Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții într-un dosar privind acordarea de ajutoare sociale

Percheziții într-un dosar privind acordarea de ajutoare sociale

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Vineri, 19 decembrie, procurorii efectuează 25 de percheziţii, între care şi la Primăria Sectorului 5, într-un dosar privind procedura de acordare a unor ajutoare sociale.

Percheziții într-un dosar privind acordarea de ajutoare sociale

Percheziții într-un dosar privind acordarea de ajutoare sociale

În această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor „infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale”, a indicat Parchetul Tribunalului Bucureşti într-un comunicat de presă, remis de mediafax. Sursa citată a precizat că procurorii fac 25 de percheziţii în Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică.

Surse judiciare au menționat, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Primăria Sectorului 5. La percheziţii participă procurori şi 120 de poliţişti. Cercetările sunt făcute de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult