Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziţii la contrabandişti din Bucureşti

Percheziţii la contrabandişti din Bucureşti

scris de D.P.
203 Afisari

Poliţiştii bucureşteni au făcut marţi dimineaţă 15 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, pentru prinderea unor persoane suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală cu produse alimentare, îmbrăcăminte, legume şi fructe.

Perchezitii la contrabandisti din CapitalaPoliţiştii de investigare a fraudelor şi de investigare a criminalităţii din Sectorul 3, sprijiniţi de echipe ale SPIR, au pus în executare 15 mandate de aducere, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Audierile au loc la Poliţia Sectorului 3, ancheta fiind coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Persoanele vizate sunt suspectate de contrabandă şi evaziune fiscală cu produse alimentare, îmbrăcăminte, legume şi fructe.  Poliţiştii au stabilit că acestea vindeau marfa de la unele la altele şi apoi o scoteau la vânzare pentru alţi clienţi, fără a avea documente legale. Prejudiciul confirmat până în prezent, prin efectuarea expertizei, este de 3,9 milioane de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult