Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții la firme media într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții la firme media într-un dosar de evaziune fiscală

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Polițiștii efectuează joi. 11 decembrie, 14 percheziții în București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale din domeniul media, printre care și mediafax.

Percheziții la firme media într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții la firme media într-un dosar de evaziune fiscală

„Sunt efectuate 14 percheziții domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăților comerciale implicate, precum și locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului București și a județului Ilfov. La acțiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române„, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București remis joi, 11 decembrie, de Agerpres. Conform unor surse judiciare, una dintre societățile vizate este agenția Mediafax.

Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. În cauză, procurorii beneficiază de suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult