Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Percheziții la Marius Carașol, fost director Transelectrica

Percheziții la Marius Carașol, fost director Transelectrica

scris de Misu Andrei
153 Afisari

Trei percheziții au loc marți în București și Ilfov, la domiciliile fostului șef al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, cercetările fiind pentru folosirea de documente false care atestau studii necesare angajării în companie, transmite Mediafax citând surse apropiate anchetei.

Perchezițiile procurorilor au loc în municipiul București și județul Ilfov, la domiciliul declarat și la alte imobile deținute de fostul director al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol. Sursele citate susțin că cercetările se fac pentru infracțiuni de înșelăciune și uz de fals, constând în modul fraudulos de angajare în cadrul unei companii naționale de interes strategic, prin utilizarea unor documente falsificate ce atestau nereal, studii superioare necesare ocupării funcției în cauză. Prejudiciul stabilit este de peste 460.000 de lei, sumă cu care compania angajatoare s-a constituit parte civilă în procesul penal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult