Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Percheziții la suspecți spălare de bani. Prejudiciul, peste 100 de milioane de dolari

UPDATE – Percheziții la suspecți spălare de bani. Prejudiciul, peste 100 de milioane de dolari

scris de M.A.B.
8 afisari

UPDATE – 12 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate marți de polițiștii din cadrul IPJ Ilfov în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani la care prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 100 de milioane de dolari, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Polițiștii au efectuat marți în București și Ilfov 14 percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari prin evaziune fiscală și spălare de bani, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Percheziții la firme  într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții la firme într-un dosar de evaziune fiscală

Treizeci de persoane au fost conduse la audieri, în cazul lor urmând a fi dispuse măsuri legale. La acțiune au participat peste 150 de polițiști din cadrul unității centrale și teritoriale ale IPJ Ilfov și luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

În continuarea stabilirii activităților infracționale, polițiștii au prins în flagrant delict doi reprezentanți ai unor societăți care depuneau 300.000 de dolari la o unitate bancară, bani ce proveneau din activități ilicite și care urmau să ajungă în China.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult