Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Piaţa Dorobanţi. Bucureştean “împuşcat” cu un spray lacrimogen

UPDATE Piaţa Dorobanţi. Bucureştean “împuşcat” cu un spray lacrimogen

scris de L.M.
13 afisari

UPDATE 20.00: Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală, soţia acestuia crezând, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol.

Piaţa Dorobanţi. Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost transportat de urgenţă de spitalul Floreasca după ce a fost împuşcat în cap cu un pistol cu gaze, au declarat, joi, oficiali ai ISU Bucureşti.

Piaţa Dorobanţi. Bucureştean împuşcat în cap

Piaţa Dorobanţi. Bucureştean împuşcat în cap

Potrivit acestora, incidentul a fost sesizat de o femeie care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul paramedicilor SMURD, transmite Agerpres. Apelul a fost în jurul orei 12,00.

Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri. Femeia a fugit de la faţa locului, în Capitală fiind instituite filtre pentru prinderea acestea, au precizat sursele citate.

1 comentariu

ancuta 12-09-2013 - 19:15

Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri.

Aiurea: Spray!
In orice caz, bine i-a facut!
Bivolul psihopat cu mertan s-a dat mare scula!
Bravo ei!
Trebuie facuta politist!
S-aude stroiee golanasuleee?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult