Acasa Actualitate-InternaInvestigatii PICCJ: Piciorul din valiză, labă de urs

PICCJ: Piciorul din valiză, labă de urs

scris de A.B.
136 afisari

Fragmentul de picior găsit, joi, pe Aeroportul Otopeni, în bagajul unui cetăţean chinez este de origine animală. Chinezul ar fi cumpărat o labă de urs pe care vroia să o vândă unui restaurant din Italia

radiografie laba piciorCetăţeanul chinez, oprit pe Otopeni, a cumpărat de la un bărbat ca fiind o labă de urs pe care vroia să o vândă unui restaurant din Italia, străinul venind de mai multe ori în România în ultima perioadă”, informează PICCJ, care a preluat cazul din cauza existenţei unor elemente de extraneitate.

În urma analizelor fragmentului găsit în valiza chinezului, inclusiv antropologic, de laborator, şi serologic, s-a stabilit că fragmentul găsit în bagajul chinezului este de origine animală.

„Conform examinării macroscopice şi celor trei investigaţii succesive de laborator efectuate în cursul serii de 29/30.03 2012, datele preliminare comunicate de Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici au exclus natura umană”, anunţă PICCJ, printrun comunicat, remis agenţiei Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult