Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Pilot sanctionat pentru acrobatii periculoase

Pilot sanctionat pentru acrobatii periculoase

scris de Ziua Veche
18 afisari

Eugen Botezatu, pilotul care a zburat luna trecuta la cativa metri deasupra Drumului European 583, a fost penalizat de AeroClubul Roman.

 La inceputul lunii iunie, Eugen Botezatu a pilotat un avion de tip IAR-46 la cativa metri  deasupra drumului dintre Letcani si Podu Ilioaiei. Comportamentul deliberat al pilotului a speriat mai multi soferi aflati, la acea ora,  pe drumul european 583, crezand ca aparatul prezinta defectiuni tehnice si pilotul vrea sa aterizeze. Printre martori s-a numarat si sefa Parchetului judetean Iasi, care a spus ca a fost nevoita sa opreasca autoturismul, de teama.

 Dupa acest incident, magistratul a anuntat imediat Politia Rutiera. Conform Ziarului de Iasi, Cornelia Prisacariu, prim-procuror al Parchetului de pe linga Tribunal Iasi a declarat ca : „In intervalul 10.30 – 10.45 am sesizat un avion IAR care zbura la foarte joasa inaltime. S-a apropiat de Drumul European si dadea impresia ca are probleme si ca vrea sa aterizeze pe sosea. Am oprit masina, si a trecut pe deasupra autoturismului la o inaltime de 2 metri, apoi si-a continuat drumul”.

Reprezentatii AeroClub au decis sa ii suspende lui Eugen  Botezatu, fost pilot militar, calificarea de instructor de zbor pe o perioada nedeterminata si sa ii retraga titlul de instructor/examinator.

 

 

 

0 comentariu

Big Dog 23-05-2010 - 08:42

Eu le fierb inainte de a le folosi (si acele). Plasticul respectiv rezista la 100 de grade si nu se deformeaza.

Banuiesc ca aceasta moda a fost creata special pentru a raspandi boli mortale (SIDA) si ca unele seringi si ace sunt contaminate intentionat, cu scopul de a limita cresterea populatiei.
Prin anii ’90 s-au produs multe infectii grave la o sectie de oftalmologie, dupa injectii intraoculare. S-au trimis acele la Spitalul Militar din Bucuresi, unde au fost examinate la microscopul electronic si s-a constatat ca erau contaminate cu germeni patogeni.

Nectarie Protopsaltu 23-05-2010 - 13:04

Vitamina vietii este vitamina D si calciu, imbinate cu bai solare cit mai multe cu putinta. Vitamina D, practic, vindeca orice forma de cancer, si, administrata in orice cantitate nu face rau cu nimic trupului. Baile de soare au si ele un rol extrem de benefic pt. trupul omenesc. Sa nu va fie frica de asa-zisul cancer de piele. El nu exista decit la cei care sunt deja fragili din cauza unei diete necorespunzatoare, a stresului sau al polutatiei in care traieste. Luati de exemplu statul American Arizona, unde temperaturile anuale sunt in medie peste 35 de grade, vara ajungindu-se usor la 49 de grade; acest stat este pe locul al 47-lea dintre statele americane la cazurile de cancer de piele. Calciu si vitamina D, ajuta organismul si-l fereste de orice agent extern care ar produce suferinte trupului nostru. In SUA, marile corporatii producatoare de medicmaente descurajeaza consumul acestor vitamine transmitind populatiei informatii false privind aceste doua vitamine speriind de fapt cetatenii americani. In anul 1960, FDA-ul a ajuns pina acolo ca sa introduca sistemul international de unitati, aplicind vitaminei D citeva milioane de unitati, care, d.p.d.v. informativ sperie mai mult deict sa clarifice dosajul acestei vitamine, crescind mai mult frica celor care s-ar deda la folosirea ei. Calciu cel mai bun este acela obtinut din coralii maritimi. Ultimele descoperiri in domeniu au ajuns la concluzia ca aceste doua vitamine luate in cantitati mari, ajung sa elimine orice suferinta de orice fel care ataca organismul uman. In curind am sa va dau informatii si mai utile si mai in detaliu si mai ales cu caracter pur stiintific asupra acestor doua tipuri de medicamente si modul ordinar in care statul american protejeaza marile corporatii producatoare de otravuri care ucid anual milioane de nevinovati. Stiati ca anual se retrag de pe piata americana peste 20 de medicamente-otravuri?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult