Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Plantatie de cannabis in bloc

Plantatie de cannabis in bloc

scris de Ziua Veche
14 afisari

Peste 30 de kilograme de cannabis, aparatura electrica de zeci de mii de euro si instalatii complete pentru cresterea plantelor de cannabis au fost descoperite de politistii antidrog oradeni intr-un laborator clandestin din comuna Batar.


 

La sfarsitul saptamanii trecute politistii au efectuat o perchezitie in comuna bihoreana Batar, la domiciliu unui cetatean belgian despre care existau informatii ca se ocupa cu cresterea plantelor de cannabis.

In momentul in care au intrat in cladire oamenii legii au ramas fara cuvinte. 30 de camere ale cladirii erau special pregatite si dotate special pentru a cultiva plante de cannabis. Ghivece, aerisiri speciale, trasformatoare de curent, ventilatoare de aer, folie izolatoare de umiditate, solutii fertilazatoare pentru plantele de cannabis, lampi florescente de mare putere. Toate acestea erau folosite pentru o adevarata plantatie clandestina de marijuana. Fiecare ghiveci era asezat pe postamente speciale din lemn gaurite pentru fixare. Politistii antidrog au ridicat 32 de kilograme de plante de cannabis, 1,3 kilogramne de flori de cannabis gasite in cuva unui aspirator, un memory stick, un laptop, precum si carti in care era explicata plantarea, cresterea si intretinerea plantelor.

0 comentariu

gri 20-05-2010 - 19:25

nu meriti sa te bag in seama, dar pt. ca esti obraznic, iti amintesc ca esti un urmas al „gunoaielor” lui Kossuth, un „imputit”, etc., daca nu cumva esti ungur, ceea ce ar fi mai de acceptat decat un ingrat (alt epitet kossuthist). Gata, te-am bagat in seama cam mult.

rush 05-06-2010 - 14:11

astia au uitat ca romania a ras la repezeala republica lui bela kuhn in 1919. la nevoie ii mai radem odata. niste amarati. sunt infinit mai multi cososi romani insurati cu gaini unguroaice decat cocosi unguri cu gaini romance. care o fi cauza ?

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult